U kunt ons bereiken op: telefoonheader +31 (0) 316 84 78 98

pilkington

Uw woning energie zuiniger maken ?

In veel oudere woningen zit vandaag de dag nog steeds enkel floatglas gemonteerd, wat niet of nauwelijks isoleert. U kunt er nu voor kiezen om uw woning aanzienlijk energie zuiniger te maken door uw enkel floatglas te laten vervangen door HR++ isolatieglas. Liemers Schilder en Glaswerken heeft op dit moment een tijdelijke super aanbieding voor u!

Aanbieding

Wij kunnen nu uw enkel floatglas vervangen door HR++ isolatieglas voor de super actieprijs van slechts € 109,95 per vierkante meter. Deze prijs is inclusief het nauwkeurig inmeten, demonteren en afvoeren van uw oude glas en de montage van het nieuwe glas inclusief nieuwe voorgegronde hardhouten glaslatten.

Voorwaarden en garantie

. Minimale afname van 2 vierkante meter ( kleiner dan 2 vierkante meter op aanvraag )

. Maximale oppervlakte per ruit van 2,6 vierkante meter ( groter dan 2,6 vierkante meter op aanvraag )

. Verdiepingswerk 10 % toeslag

. Uithakken stopverf 10 % toeslag

. Plaatsing geschiedt volgens NPR 3577 en NEN 2608

. Op ons HR++ isolatieglas geven wij 10 jaar garantie.

winterschilder logo groot

In de winterperiode van 1 november 2017 t/m 1 maart 2018 geven wij maar liefst 15% winterschilderkorting op binnen schilderwerkzaamheden. Daarnaast bieden wij voor onze particuliere opdrachtgevers de BTW verlagingregeling aan op ons schilderwerk en op de montage van alle soorten glas. Is uw woning ouder dan 2 jaar en hoofdzakelijk particulier bewoond, dan betaalt u geen 21%, maar slechts 6% BTW.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.