U kunt ons bereiken op: telefoonheader +31 (0) 316 84 78 98

Liemers Schilderwerken

Heeft u een schilder in de Liemers nodig omdat u graag uw woning of bedrijfspand wilt laten schilderen? Dat kan geregeld worden door de allround schilders van Liemers Schilderwerken. Wij zijn namelijk al 15 jaar specialist op het gebied van schilderwerk en beglazing. Wij schilderen en monteren glas in onder andere de Liemers, Arnhem, Doetinchem en de Achterhoek. U kunt bij ons terecht voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, wandafwerking en het leveren en plaatsen van alle voorkomende soorten glas. U ziet het, wij zijn allround op het gebied van schilderwerk en beglazing!

Waarom kiezen voor Liemers Schilderwerken?

  • Professionele vakmensen.
  • Afspraak is afspraak.
  • Scherpe prijzen.
  • Allround.

Zakelijk binnenschilderwerk

Wanneer uw klanten u bezoeken, is het belangrijk om hen een goede eerste indruk te laten beleven. Een opgeruimde ruimte en bovenal een frisse uitstraling zorgt ervoor dat men deze indruk gaat beleven. Mooi geschilderde wanden zonder achtergebleven sporen van een stoel die tegen de wand aan heeft gestaan of andere onverklaarbare vlekken dragen bij aan de uitstraling van uw bedrijfspand. Wanneer u kritisch naar uw binnenschilderwerk kijkt en beseft dat het tijd is voor een schilderbeurt, neem dan contact op met Liemers Schilderwerken!

Binnenschilderwerk

In een huis wordt geleefd. Waar de wanden een paar maanden geleden nog strak geschilderd waren, worden nu gebruikerssporen getoond van bijvoorbeeld het schampen van een schoen of van speelgoedauto's die tegen de wanden botsen of een schilderij dat inmiddels op een andere plek hangt. Wat de oorzaak ook is, het is gewoon een feit dat er regelmatig bijgewerkt of opnieuw geschilderd moet worden. Ook kozijnen moeten goed onderhouden worden zodat deze langer mee gaan. Dit zijn slechts voorbeelden van het binnenschilderwerk, maar realiseert u zich dat wanneer u houten kozijnen heeft deze ook goed onderhouden moeten worden? Goed onderhouden kozijnen met een verse laag verf gaan een stuk langer mee. Wanneer u dit liever niet zelf doet, kunt u het aan Liemers Schilderwerken over laten. Wij hebben allround vakmensen in dienst die het graag op een professionele manier voor u uitvoeren ! Heeft u behoefte aan meer informatie of een vrijblijvend advies neem dan contact op met Liemers Schilderwerken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer:+31 (0) 316 84 78 98 of stuur een e-mail naar: info@liemersschilder.nl

Contactgegevens

Sint Antoniusstraat 3
6924 AT Loo

T - +31 (0) 316 84 78 98
M - +31 (0) 6 33 79 09 38
E - info@liemersschilder.nl