U kunt ons bereiken op: telefoonheader +31 (0) 316 84 78 98

Liemers Schilder en Glaswerken is een allround schilder en glaszettersbedrijf gevestigd in de gemeente Duiven. Wij zijn reeds 15 jaar specialist op het gebied van onder andere binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, wandafwerking en het leveren en plaatsen van alle voorkomende soorten glas. Wij zijn een professionele organisatie waar vakmanschap centraal staat. Met ons kunt u heldere afspraken maken die altijd nagekomen worden. Door onze zeer ruime ervaring staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Liemers Schilder en Glaswerken  werkt nauw samen met gerenommeerde leveranciers.
Hun kennis staat garant voor toelevering van de beste producten.

Schilderen, het afwerken van wanden en het monteren van glas zijn werkzaamheden die u het beste aan een gespecialiseerd bedrijft over kunt laten. Wij werken daarom alleen met gediplomeerde vakmensen met passie voor hun werk.

Onze klantenkring bestaat ondere andere uit particulieren, aannemersbedrijven, diverse verenigingen van eigenaren en diverse woningcorporaties. Met een groot deel van onze opdrachtgevers hebben we dan ook al een lange relatie opgebouwd, iets waar we oprecht trots op zijn.

Heeft u behoefte aan meer informatie of een vrijblijvend advies neem dan contact met ons op !

Contactgegevens

Sint Antoniusstraat 3
6924 AT Loo

T - +31 (0) 316 84 78 98
M - +31 (0) 6 33 79 09 38
E - info@liemersschilder.nl