U kunt ons bereiken op: telefoonheader +31 (0) 316 84 78 98

Schilder Arnhem

Heeft u een schilder in Arnhem nodig omdat u graag uw woning of bedrijfspand wilt laten schilderen? Dat kan geregeld worden door de schilders van Liemers Schilder en Glaswerken. Wij zijn namelijk al 15 jaar specialist op het gebied van schilderwerk en beglazing en hebben reeds veel tevreden klanten in Arnhem en omgeving, de Liemers, Doetinchem en de Achterhoek. Onze klantenkring bestaat onder andere uit particulieren, aannemersbedrijven, diverse verenigingen van eigenaren en diverse woningcorporaties. Met een groot deel van onze opdrachtgevers hebben we dan ook al een langdurige relatie opgebouwd, iets waar we oprecht trots op zijn. U kunt bij ons terecht voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, wandafwerking en het leveren en plaatsen van alle voorkomende soorten glas. U ziet het, wij zijn allround op het gebied van schilderwerk en beglazing !

Waarom voor ons kiezen als schilder in Arnhem?

  • Professionele vakmensen.
  • Afspraak is afspraak.
  • Scherpe prijzen.
  • Allround.

Binnen en buitenschilderwerk in Arnhem en omgeving

U kunt voor zowel binnen als buitenschilderwerk bij uw schilder in Arnhem en omgeving terecht. Wij schilderen onder andere wanden, plafonds, trappen, deuren en kozijnen. Wij benadrukken graag nog eens dat het heel belangrijk is om de kozijnen goed te onderhouden. Het is verstandig om houten kozijnen minimaal eens per jaar schoon te maken. Dit verlengt de duurzaamheid van de kozijnen. U merkt hierdoor ook meteen op wanneer er beschadigingen in het houtwerk zitten. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te verhelpen om houtrot te voorkomen. Het belang van het schilderen van de kozijnen wordt hiermee weer onderstreept. Immers, als het houtwerk niet goed wordt onderhouden en de bestaande verflaag in een slechte conditie verkeerd kan het kozijn gaan rotten.

Zakelijk schilderwerk

Voor zakelijk schilderwerk kunt u ook bij ons terecht. De uitstraling van uw bedrijfspand hangt samen met een goed stuk schilderwerk. Als gerenommeerd schildersbedrijf weten wij als geen ander wat de presentatie van uw bedrijf voor u betekent. Kwalitatief goed schilderwerk speelt daarbij een grote rol. Wilt u uw bedrijfspand er representatief uit laten zien of professioneel laten beschermen tegen de alledaagse weers- en milieu invloeden, dan is Liemers Schilder en Glaswerken de juiste partner wanneer u een schilder in Arnhem en omgeving zoekt. Wilt u meer informatie bel dan naar: +31 (0) 316 84 78 98 of stuur een e-mail naar: info@liemersschilder.nl.

Contactgegevens

Sint Antoniusstraat 3
6924 AT Loo

T - +31 (0) 316 84 78 98
M - +31 (0) 6 33 79 09 38
E - info@liemersschilder.nl