U kunt ons bereiken op: telefoonheader +31 (0) 316 84 78 98

Schilder Nijmegen 

Zoekt u een schilder in Nijmegen? Liemers Schilder en Glaswerken is een allround schildersbedrijf met veel vaste klanten in Nijmegen. Wij leveren kwaliteitswerk voor een eerlijke prijs. Wij zijn allround specialist op het gebied van schilderwerk en beglazing en hebben als schilder in Nijmegen inmiddels een zeer goede naam opgebouwt. Onze klantenkring bestaat onder andere uit particulieren, aannemersbedrijven, diverse verenigingen van eigenaren en diverse woningcorporaties. U kunt bij ons terecht voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, wandafwerking en het leveren en plaatsen van alle voorkomende soorten glas.

Waarom voor ons kiezen als schilder in Nijmegen?

  • Professionele vakmensen.
  • Afspraak is afspraak.
  • Scherpe prijzen.
  • Allround.

Binnen en buitenschilderwerk in Nijmegen en omgeving

Bij binnenschilderwerk denkt men vaak niet in de eerste plaats aan de bescherming van het houtwerk, maar voor bijvoorbeeld gevelkozijnen geldt dat goed schilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk. Dit staat immers met elkaar in verbinding. Kleur speelt bij het binnenschilderwerk een belangrijke rol. Door de juiste kleuren te gebruiken kan de woonsfeer aanzienlijk worden verhoogd en bijdragen tot een beter en prettiger woon en leefklimaat. Daarnaast speelt hygiëne binnenshuis ook een belangrijke rol. Glad en strak schilderwerk is makkelijk schoon te maken.

Het buitenschilderwerk aan uw woning of bedrijfspand is erg belangrijk. Dit geldt niet alleen voor een fraai uiterlijk, maar ook voor het behoud van de waarde van het opject. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren verlengt u de levensduur van uw ramen, deuren, kozijnen, gevelbetimmering etc. Schilderwerk gaat bij Liemers Schilder en Glaswerken veel verder dan alleen het uiterlijk. Wij stellen een goed en gedegen behandelplan op. Door planmatig uw woning door ons te laten onderhouden kunnen de perioden tussen de onderhoudsbeurten worden verlengd. Dit resulteert in een hogere kwaliteit van het schilderwerk. Wilt u meer informatie over uw schilder in Nijmegen? Bel dan naar: 0316-84 78 98 of stuur een e-mail naar: info@liemersschilder.nl.

Contactgegevens

Sint Antoniusstraat 3
6924 AT Loo

T - +31 (0) 316 84 78 98
M - +31 (0) 6 33 79 09 38
E - info@liemersschilder.nl