U kunt ons bereiken op: telefoonheader +31 (0) 316 84 78 98

Uw woning

Als gerenommeerd schildersbedrijf weten wij als geen ander dat de aankoop en of verbouwing van uw woning iets is waar u trots op bent en dat wilt u graag laten zien. Het schilderwerk speelt hierin een grote rol, Liemers Schilder en Glaswerken heeft zich gespecialiseerd in het moderniseren en onderhouden van uw kostbare bezit.

Binnenschilderwerk

Om de kwaliteit van het wonen te verbeteren wilt u graag dat het interieur geheel naar uw wensen is ingericht, waarbij kleur en materiaalkeuze van groot belang zijn. Wij kunnen u deskundig adviseren op het gebied van de juiste materiaalkeuze en de laatste kleurentrends. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden of ramen en deuren, bij ons bent u aan het juiste adres.

Buitenschilderwerk

Niet minder belangrijk is de buitenzijde van uw woning, goed onderhouden kozijnen geven absoluut een belangrijke meerwaarde aan uw woning. Door uw buitengevel regelmatig te laten onderhouden blijft deze beschermt tegen de alledaagse weers en milieuinvloeden, voorkom onnodige hoge onderhoudskosten door te lang te wachten met onderhoud en schakel uw vakman op tijd in !

Contactgegevens

Sint Antoniusstraat 3
6924 AT Loo

T - +31 (0) 316 84 78 98
M - +31 (0) 6 33 79 09 38
E - info@liemersschilder.nl